آبیاری به روش چرخشی مدیریت آب در مواردی که بارندگی ناکافی یا متغیر باشد، مورد نیاز است، که تا حدی در بیشتر مناطق جهان رخ میدهد.[۵۲] برخی از کشاورزان از آبیاری برای تکمیل بارندگی استفاده میکنند. در برخی مناطق مانند دشت بزرگ در ایالات متحده و کانادا، کشاورزان از یک سال آیش (زمین شخم شده و نکاشته) برای حفظ رطوبت خاک استفاده میکنند تا از آن برای پرورش محصول در سال بعد استفاده کنند.
ایران همچنین صنایع لبنی بزرگی دارد و به عنوان نمونه، در سال ۲۰۰۶ م، نزدیک به دو میلیون تن دانه علوفه وارد کرد.
بر پایهٔ گزارشی در اسفند ۱۳۹۸، کشاورزی ایران با سه چالش کاهش یافتن سطح زیر کشت، نیاز به الگوی کشت درخور و نیاز به هماهنگی با تغییرهای اقلیمی روبهرو شده است.
یک سوم از مواد غذایی تولیدشده در سطح جهان یا از بین میرود یا هدر داده میشود.[۲] در سال ۲۰۱۹ چین با ۱۰۲۰ میلیارد دلار تولیدات کشاورزی در رتبه اول جهان قرار داشتهاست و ایران با ۴۵ میلیارد دلار (در سال ۲۰۱۸) در رتبه ۱۱ جهان از لحاظ تولیدات کشاورزی قرار دارد.[۳] همچنین در سال ۲۰۲۲ میلادی ایران در رتبه سیزدهم جهان از نظر کشاورزی علمی قرار دارد.[۴]
[۹۸] تغییرات آب و هوایی در آینده احتمالاً بر تولید محصولات زراعی در کشورهای گرمسیری تأثیر منفی میگذارد، در حالی که تأثیرات در عرضهای جغرافیایی شمالی ممکن است مثبت یا منفی باشد.[۹۸] گرمایش کره زمین احتمالاً خطر ناامنی غذایی را برای برخی از گروههای آسیبپذیر مانند فقرا افزایش میدهد.[۹۹] پایداری[ویرایش]
پرورش خوک نیز به دلیل قوانین اسلامی در read more ایران ممنوع بوده است.[۴۴]
برداشت گندم با کمباین همراه با تراکتور و تریلر کشاورزی، دانش و هنر کشت گیاهان به منظور به دست آوردن محصول میباشد.[۱] کشاورزی مهمترین پیشرفت در ظهور تمدن بشری غیرمهاجر بود. توسعه کشاورزی و پرورش حیوانات اهلی توسط انسان باعث افزایش غذای موجود و شکلگیری شهرها و تمدنها شد.
ویکیپدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکیمدیا است.
خشکسالی در این دوره بخشی بزرگ از کارایی و توان کشاورزی را از بین برد؛ به گونهای که بسیاری از روستاهای این کشور که به عنوان قطب کشاورزی و دامپروری شناخته شده بودند، با توجه به بیآبی مجبور شدند که به سوی روستاهای پرآبتر و شهرها مهاجرت کنند. مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در این باره اعلام کرده است که با گسترش یافتن خشکسالی در ایران، دوسوم این کشور به مناطق بیابانی تبدیل گشته است. گزارشی در سال ۱۳۹۴ در اقتصاد آنلاین میگفت: «در کمتر از ۱۰ تا ۱۵ سال، ۷۰ درصد آبهای زیرزمینی ایران که طی هزاران سال ذخیره شده، مصرف شده و اکنون فقط ۳۰ درصد این ذخایر باقی ماندهاند».
در ایران اکنون میانگین مصرف گوشت هر ایرانی شش کیلوگرم در سال و برای خانوارهای کارگران سه کیلوگرم در سال است که ۶۰ درصد از میانگین جهانی پایینتر و یکچهاردهم میانگین میزان مصرف سرانهٔ گوشت در کشورهای توسعهیافته است.[۱۴][۱۵] در لبنیات نیز مصرف سرانهٔ هر ایرانی ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم در سال است که ۷۰ درصد کمتر از میانگین جهانی است.
پیام سرپرست بانک کشاورزی به مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی
صفحههای دارای تابع تجزیهگر آرایشعدد با آرگومان غیرعددی
چین موفق شدهاست با داشتن کمتر از ۱۰ درصد از زمینهای زراعی جهان یک چهارم غلات جهان را تولید و یک پنجم جمعیت جهان را تغذیه کند، که موفقیت بزرگی در دستیابی به امنیت غذایی و تغذیه ای نه تنها چین بلکه جهان است. در حال حاضر، چین از نظر تولید غلات، پنبه، میوه، سبزیجات، گوشت، مرغ، تخم مرغ و شیلات در رتبه اول جهان قرار دارد.[۴۹]
↑ «باقیمانده سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی». خبرآنلاین. ۲۰۲۱-۱۲-۲۷. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۲-۰۶.